AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebekle oynamak

Kahve falında bir bebekle oynamak

Kahve falında bir bebekle oynamak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında bir bebekle oynamak gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek bebekle oynamak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine işarettir.

Kahve falında bebekle oynamak kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında bir bebekle oynamak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında oyuncak bebekle oynamak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek oynamak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rulet oynamak hasta ise bakacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına alamet eder.

Kahve falında dansöz gibi oynamak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında aynanın karşısında oynamak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, kişinin adeta gençleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir