AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekle oynamak

Kahve falında bebekle oynamak

Kahve falında bebekle oynamak çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kötülüklerden uzak olacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebekle oynamak gördüyseniz:

  • Keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bir bebekle oynamak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bebekle oynamak başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine yorulur.

Kahve falında oyuncak bebek oynamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında oyuncak bebekle oynamak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebekle oynamak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla voleybol oynamak büyüleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla kar oynamak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla kartopu oynamak aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir