AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak bebekle oynamak

Kahve falında oyuncak bebekle oynamak

Kahve falında oyuncak bebekle oynamak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine inanılır.

Kahve falında oyuncak bebekle oynamak gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olaylarına kışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Kahve falında oyuncak bebekle oynamak imkanlarının genişleyeceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalet eder.

Kahve falında oyuncak bebek oynamak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Kahve falında oyuncak arabayla oynamak yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında oyuncak oynamak rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında oyuncak araba oynamak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında küçük oyuncak bebek görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek bakmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ondan şifa göreceğine delalettir.

Kahve falında oyuncak bebek hediye etmek istediği gibi alışverişe gideceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir