AnaSayfa / Genel / Kahve falında akar temiz su görmek

Kahve falında akar temiz su görmek

Kahve falında akar temiz su görmek yaşamının yoluna gireceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında akar temiz su gördüyseniz:

  • Hatırlayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Kahve falında temiz akar su görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akar temiz su görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akar suya düştüğünü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su akarken görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işaret eder.

Kahve falında akar su içmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akar suya girdiğini görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Kahve falında suyu akarken görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir