AnaSayfa / Genel / Kahve falında su akarken görmek

Kahve falında su akarken görmek

Kahve falında su akarken görmek zorlukları atlatacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında su akarken gördüyseniz:

  • Yaşadığınız olay size mutluluk verebilir.

Kahve falında akar temiz su görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz akar su görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su akarken görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyu akarken görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akar suya girdiğini görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında akar su içmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akar suya düştüğünü görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, dileklerin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek her açıdan farklılıklar olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir