AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeği dövmek

Kahve falında bir bebeği dövmek

Kahve falında bir bebeği dövmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında bir bebeği dövmek gördüyseniz:

  • Gereken soruları sormanız bazı kişilerin hareketleri ya da katılımları hakkında açıklayıcı bilgilere ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir bebeği dövmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğini dövmek emeklerinin yarıda kalacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında bebek dövmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek dövmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında bebek dövdüğünü görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek dövmek zor durumların biteceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında bebeği dövmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalettir.

Kahve falında küçük bebek dövmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir