AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği dövmek

Kahve falında bebeği dövmek

Kahve falında bebeği dövmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği dövmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi uygulamaya koymak için harekete geçmelisiniz.

Kahve falında küçük bebek dövmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek dövmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeği dövmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeği dövmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebek dövmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işarettir.

Kahve falında bebek dövdüğünü görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında bebeğini dövmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek dövmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir