AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeğe isim koymak

Kahve falında bir bebeğe isim koymak

Kahve falında bir bebeğe isim koymak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, geçim derdinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bebeğe isim koymak gördüyseniz:

  • Evinizde maddi durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında doğan bebeğe isim koymak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğe isim koymak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek doğurmak ve isim koymak gücünün azalacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek isim koymak inancını bir kenara atacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğe isim koymak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, çok büyük özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğine isim koymak rızkının kesilmeyeceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğine isim koymak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeklere isim koymak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir