AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeklere isim koymak

Kahve falında bebeklere isim koymak

Kahve falında bebeklere isim koymak rakiplerin oyununa gelineceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında bebeklere isim koymak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikten ziyade iç güdülerinizi dinleyin.

Kahve falında yeni doğan bebeğe isim koymak insanların saygısının kazanılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe isim koyduğunu görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, maddi imkânlarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim koymak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğine isim koymak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeklere isim koymak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bebek isim koymak çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe isim koymak zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında erkek bebek doğurmak ve isim koymak dertlerin artacağına, güçlükle elde edilecek başarı işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir