AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğan bebeğe isim koymak

Kahve falında doğan bebeğe isim koymak

Kahve falında doğan bebeğe isim koymak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğan bebeğe isim koymak gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Kahve falında doğan bebeğe isim koymak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğan bebeğe isim koymak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, musibetlerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında doğan çocuğuna isim koymak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe isim koyduğunu görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim koymak parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebek doğurmak ve isim koymak çok zor durumlara düşeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doğmamış bebeğe isim koymak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kolay yollardan kazanacağına delalettir.

Kahve falında bebeğine isim koymak bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir