AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan bebeğe isim koymak

Kahve falında yeni doğan bebeğe isim koymak

Kahve falında yeni doğan bebeğe isim koymak rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğe isim koymak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz konularda ilerleme söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni doğan bebeğe isim koymak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine rivayet eder.

Kahve falında doğan bebeğe isim koymak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğan çocuğuna isim koymak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim koymak hem verimi yükselteceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeği öpmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeği dişli görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yeni doğan bebek bulmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında hastanede yeni doğan bebek görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir