AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğine isim koymak

Kahve falında bebeğine isim koymak

Kahve falında bebeğine isim koymak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğine isim koymak gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Kahve falında yeni doğan bebeğe isim koymak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, her zaman şükür içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeklere isim koymak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına inanılır.

Kahve falında bebeğine isim koymak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında doğan bebeğe isim koymak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeğe isim koymak derdin sona ereceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe isim koyduğunu görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğe isim koymak fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek isim koymak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir