AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayandan para almak

Kahve falında bir bayandan para almak

Kahve falında bir bayandan para almak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, mutlu bir evliliğe, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir bayandan para almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Kahve falında bir bayandan para almak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan taksici görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan eli öpmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet eder.

Kahve falında bayan pilot görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, stresli bir ortama gireceğine işarettir.

Kahve falında bayan bayana dudaktan öpüşmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işarettir.

Kahve falında bir bayanla beraber olmak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarhoş bayan görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli gözlü bayan görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir