AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanla beraber olmak

Kahve falında bir bayanla beraber olmak

Kahve falında bir bayanla beraber olmak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bayanla beraber olmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli veya sonuçta elde edeceklerinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında bayanla beraber olmak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bayanla beraber olmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendinden emin adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında kadınla beraber olmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında ünlü biriyle beraber olmak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle beraber olmak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar beraber olmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle beraber olmak hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle beraber namaz kılmak fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir