AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayana sarılmak

Kahve falında bir bayana sarılmak

Kahve falında bir bayana sarılmak ileride saygın bir kimse olacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, masrafların altında kalacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bir bayana sarılmak gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya iş yüklenebilir ya da düşüncesizce para harcayabilirsiniz.

Kahve falında bir bayana sarılmak iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bayana sarılmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayanla sarılmak sevilen bir işe ortak olunacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalettir.

Kahve falında sarı saçlı bayan görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işarettir.

Kahve falında bayan şeyi görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan sesi duymak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine yorulur.

Kahve falında bayan saçı görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir bayanla kucaklaşmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, söz sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir