AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı saçlı bayan görmek

Kahve falında sarı saçlı bayan görmek

Kahve falında sarı saçlı bayan görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı saçlı bayan gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan karışık durumdasınız.

Kahve falında sarı saçlı bayan görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayana sarılmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işarettir.

Kahve falında bir bayanla sarılmak hanesine huzurun dolacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir bayana sarılmak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yeni bir ev alınacağına yorulur.

Kahve falında bayan saç teli görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, istediği gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah saçlı bayan görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa saçlı bayan görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında bayan saçı görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, maddi olarak zayıflayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir