AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayana sarılmak

Kahve falında bayana sarılmak

Kahve falında bayana sarılmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, rızkının genişleyeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında bayana sarılmak gördüyseniz:

  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir bayanla sarılmak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, işlerinin çok iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında sarı saçlı bayan görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine işarettir.

Kahve falında bir bayana sarılmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayana sarılmak kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında bayanın sakalının çıktığını görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan yüzüğü görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bayan gömleği görmek planların sarkacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir bayanı görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir