AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında bir başkasının hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında bir başkasının hırsızlık yaptığını görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, güç ve para kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının hırsızlık yaptığını gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz yönün farkındasınız.

Kahve falında tanıdığın birinin hırsızlık yaptığını görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında evine hırsızın girdiğini görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar hırsızı görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında hırsızı öldürmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret eder.

Kahve falında zorla hırsızlık yapmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, hileye, fesada bulaşacağına delalettir.

Kahve falında camiden hırsızlık yapmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hırsızı eve girerken görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında camide hırsızlık yapmak kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir