AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar hırsızı görmek

Kahve falında mezar hırsızı görmek

Kahve falında mezar hırsızı görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, maddi anlamda feraha ermeye, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, önünün kapanacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında mezar hırsızı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Kahve falında mezar hırsızı görmek neşesini kaybedeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında eşini hırsızlık yaparken görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla hırsızlık yapmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı hırsızı görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin hırsızlık yaptığını duymak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasının hırsızlık yaptığını görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında eve giren hırsızı yakalamak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında eve giren hırsızı bıçaklamak elini haramdan uzak tutacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir