AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiden hırsızlık yapmak

Kahve falında camiden hırsızlık yapmak

Kahve falında camiden hırsızlık yapmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine inanılır.

Kahve falında camiden hırsızlık yapmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanın yolları üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında camide hırsızlık yapmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında camiden hırsızlık yapmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize işarettir.

Kahve falında hırsızlık yapmak ve yakalanmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini hırsızlık yapmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle hırsızlık yapmak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanda hırsızlık yapmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyve hırsızlığı yapmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın hırsızlığı yapmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir