AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırsızı eve girerken görmek

Kahve falında hırsızı eve girerken görmek

Kahve falında hırsızı eve girerken görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hırsızı eve girerken gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik olayların veya rahatsız edici gelişmelerin hedefinize giden yolda kestirme bir patika oluşturabileceğini düşünmelisiniz.

Kahve falında hırsızı eve girerken görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında eve giren hırsızı görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına işaret eder.

Kahve falında eve giren hırsızdan korkmak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde hırsızlık olduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında hırsızı evde yakalamak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve hırsızın girdiğini duymak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eve giren hırsızı dövmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eve giren hırsızı bıçaklamak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir