AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birinin hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında tanıdığın birinin hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında tanıdığın birinin hırsızlık yaptığını görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığın birinin hırsızlık yaptığını gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Kahve falında tanıdığının hırsızlık yaptığını görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin hırsızlık yaptığını görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığın birinin hırsızlık yaptığını görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında evine giren hırsızı yakalamak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon hırsızı görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini hırsızlık yaptığını görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hırsızın ayak izini görmek sıkıntısından kurtulacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulur.

Kahve falında hırsızlık yaparken yakalanmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir