AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırsızı öldürmek

Kahve falında hırsızı öldürmek

Kahve falında hırsızı öldürmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok sevinçli haberler alacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hırsızı öldürmek gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Kahve falında hırsızı öldürmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına tabir olunur.

Kahve falında hırsızdan kaçmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde hırsızlık görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kendi evinde hırsızlık yapmak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine delalettir.

Kahve falında telefon hırsızlığı görmek mutlu bir evliliğe, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar hırsızı görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hırsızla kavga etmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, kazançta zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında eve hırsızın girmeye çalışmasını görmek rahatın kaçacağına, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir