AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasını zayıflamış görmek

Kahve falında bir başkasını zayıflamış görmek

Kahve falında bir başkasını zayıflamış görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasını zayıflamış gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında derslerden zayıf almak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman kişiyi zayıf görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında başka birini zayıflamış görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında zayıf erkek görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi zayıflamış görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zayıflamaya çalışmak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında zayıf inek görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işarettir.

Kahve falında yüzü zayıf görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir