AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi zayıflamış görmek

Kahve falında eski sevgiliyi zayıflamış görmek

Kahve falında eski sevgiliyi zayıflamış görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi zayıflamış gördüyseniz:

  • Gök cisimleri size olumlu etkiler yapıyorlar.

Kahve falında eski sevgiliyi zayıflamış görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşini zayıflamış görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi zayıflamış görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilisini hamile görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden tek taş yüzük almak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin seni öptüğünü görmek fakirlerin zenginleşeceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili aradığını görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle konuşmak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, derdin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir