AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkası tarafından boğulmak

Kahve falında bir başkası tarafından boğulmak

Kahve falında bir başkası tarafından boğulmak işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkası tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Kahve falında yılan tarafından boğulmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında boğulurken biri tarafından kurtarılmak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında birileri tarafından boğulmak falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından boğulmak mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkası tarafından boğulmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından boğulmak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında cin tarafından boğulmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına inanılır.

Kahve falında başkası tarafından boğulduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir