AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından boğulduğunu görmek

Kahve falında başkası tarafından boğulduğunu görmek

Kahve falında başkası tarafından boğulduğunu görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından boğulduğunu gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da ilişkileriniz değersiz görünebilir ya da değersiz hale dönüşmüş olabilir.

Kahve falında başka biri tarafından boğulmak ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Kahve falında birisi tarafından boğulmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, kısmetinin hep açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cin tarafından boğulmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişi tarafından boğulmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından boğulmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, anne baba duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadın tarafından boğulmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına alamet eder.

Kahve falında biri tarafından boğulduğunu görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında biri tarafından suda boğulmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir