AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağı doldurmak

Kahve falında bardağı doldurmak

Kahve falında bardağı doldurmak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, aşama göstermeyeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, amaçlardan sapmaya, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, çirkin amellere, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardağı doldurmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde sevginizi göstermeniz ilişkilerinize iyi gelebilir.

Kahve falında bardağı doldurmak çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında bir bardak su doldurmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardaklara su doldurmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında bardağa ayran doldurmak tartışmalar yaşanacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardak doldurmak çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bardaklara çay doldurmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bardağa su doldurmak sorunların elbirliği ile aşılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, zor durumlarda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir