AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bankta oturmak

Kahve falında bir bankta oturmak

Kahve falında bir bankta oturmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir bankta oturmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir bankta oturmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında bankda oturmak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında bankta oturmak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında bankta uyumak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında tahta bank görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işaret eder.

Kahve falında bank görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kerpiç evde oturmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su üzerinde oturmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir