AnaSayfa / Genel / Kahve falında kerpiç evde oturmak

Kahve falında kerpiç evde oturmak

Kahve falında kerpiç evde oturmak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kerpiç evde oturmak gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Kahve falında kerpiç evde oturmak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kerpiçten ev yapmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski kerpiç ev görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kerpiçten evler görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kerpiç ev yapmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kerpiç eve taşınmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalettir.

Kahve falında eskiden oturduğun eve taşınmak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında geniş bir evde oturmak canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir