AnaSayfa / Genel / Kahve falında bankta oturmak

Kahve falında bankta oturmak

Kahve falında bankta oturmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bankta oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı tavırlarına şüpheyle yaklaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir bankta oturmak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında bankda oturmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bankta oturmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta bank görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bank görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bankta uyumak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski evde oturduğunu görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında gemide oturmak çok büyük çalışmalar yapılacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir