AnaSayfa / Genel / Kahve falında bankda oturmak

Kahve falında bankda oturmak

Kahve falında bankda oturmak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, büyük adımlar atacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bankda oturmak gördüyseniz:

  • Gerekli detayları gözden geçirerek çevrenizde gerçekte ne olup bittiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında bir bankta oturmak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında bankda oturmak istediği projeleri yapamayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bankta oturmak helal lokma yiyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bank görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bankta uyumak girdiği işleri kaybedeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında tahta bank görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halıya oturmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yer sofrasında oturmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir