AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşla sevgili olmak

Kahve falında bir arkadaşla sevgili olmak

Kahve falında bir arkadaşla sevgili olmak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Maddi veya kaynak kullanımı gerektiren konularda ya da anlaşmalarla ilgili başlıklarda hareketlilikler yaşanabilir.

Kahve falında erkek arkadaşla sevgili olmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisine aşık olmak huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşınla sevgili olmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı sevgili olarak görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşla sevgili olmak malından ve parasından kaybedeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını sevgilinle görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında iki arkadaşının sevgili olduğunu görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir