AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşla sevgili olmak

Kahve falında erkek arkadaşla sevgili olmak

Kahve falında erkek arkadaşla sevgili olmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşını sevgili olarak görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla sevgili olmak herkesi kendi gibi zannedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşının sevgilisini görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin erkek arkadaşını görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini arkadaşınla görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle öpüşmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını eski sevgiliyle görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir