Kahve falında arkadaşı sevgili olarak görmek

Kahve falında arkadaşı sevgili olarak görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, işinde terfi edeceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, ortalığın karışacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşı sevgili olarak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersizlikleri veya kusurları olan kişileri yönlendirmemeniz hiç farkında olmadan kendiniz için güzel şeyler yapıyor olmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında yakın arkadaşını sevgili olarak görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle arkadaşının öpüştüğünü görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin arkadaşıyla çıkmak düzeninin sarsılacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi arkadaşla görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Kahve falında sınıf arkadaşınla sevgili olmak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle sevgili olduğunu görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top