AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını sevgilinle görmek

Kahve falında arkadaşını sevgilinle görmek

Kahve falında arkadaşını sevgilinle görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını sevgilinle gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gerginlik içeriyor.

Kahve falında sevgilisinin arkadaşıyla aldattığını görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hasret çekenlerin buluşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle arkadaşını görmek kendisini işine veremeyeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin arkadaşını görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını sevgilin olarak görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sınıf arkadaşınla sevgili olmak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir