AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla tartıştığını görmek

Kahve falında başbakanla tartıştığını görmek

Kahve falında başbakanla tartıştığını görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, daha fazla gelire kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla tartıştığını gördüyseniz:

  • Size maddi manevi bedel ödetebilecek potansiyele sahip ölçüsüz kişilerden uzak durun.

Kahve falında başbakanla tartıştığını görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında tartışan birilerini görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında birini tartışırken görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasıyla tartıştığını görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında ablayla tartıştığını görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına inanılır.

Kahve falında kuzeniyle tartıştığını görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tartışan insanlar görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tartışan çift görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir