AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga tartışma görmek

Kahve falında kavga tartışma görmek

Kahve falında kavga tartışma görmek mutlu zamanlar geçireceğine, para kazanmaya başlayacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına delalet eder.

Kahve falında kavga tartışma gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız bir yerde hayatınızda önemli bir yer tutacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kavga tartışma görmek dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle tartıştığını görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin biriyle tartıştığını görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle tartıştığını görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşiyle tartıştığını görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kazancının hiç azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla tartıştığını görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına rivayet eder.

Kahve falında anne baba tartışması görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına işaret eder.

Kahve falında bir akrabayla tartıştığını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir