AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşıyla evlenmek

Kahve falında bir arkadaşıyla evlenmek

Kahve falında bir arkadaşıyla evlenmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya duygusal başlıklı ilişkilerinizi ilgilendiren alanlarda hızlı gelişmelere açık zaman dilimindesiniz.

Kahve falında erkek arkadaşıyla evlenmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının evlendiği görmek hayalkırıklığı duyacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşı evlenmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalet eder.

Kahve falında evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşıyla evlenmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kocasıyla evlenmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşımla evlenmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşla evlenmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir