AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşımla evlenmek

Kahve falında erkek arkadaşımla evlenmek

Kahve falında erkek arkadaşımla evlenmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, kısmetinin artacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, günahlarına tövbe edeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşımla evlenmek gördüyseniz:

  • Başlangıçta olanlar hoşunuza gitmese de, sonunda olanlar veya sonuçlar hoşunuza gidebilir.

Kahve falında eski erkek arkadaşla evlenmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla evlendiğini görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşla evlenmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski erkek arkadaşınla evlendiğini görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, duygularının karşılıklı olacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşınla evlendiğini görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla evlenmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşın evlendiğini görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, uzaktan haberler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evlendiğini görmek ana baba dualarının alınacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir