AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşla evlenmek

Kahve falında erkek arkadaşla evlenmek

Kahve falında erkek arkadaşla evlenmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşla evlenmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Kahve falında eski erkek arkadaşla evlenmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eski erkek arkadaşınla evlendiğini görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşımla evlenmek maddi gücünün yerine geleceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla evlendiğini görmek üzüntülerin sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evlendiğini görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, sonunda mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşınla evlendiğini görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşıyla evlenmek iyi bir kariyer edineceğine, başarısızlıklara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşın evlendiğini görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir