AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı evlenmek

Kahve falında arkadaşı evlenmek

Kahve falında arkadaşı evlenmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşı evlenmek gördüyseniz:

  • Giyim veya süs eşyaları alabilirsiniz.

Kahve falında yakın bir arkadaşının evlendiğini görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşıyla evlenmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın evlendiğini görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşıyla evlenmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla evlenmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşınla evlendiğini görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yeniden evlendiğini görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının eşiyle evlenmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir