AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek güzel bir evliliğe, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, işinin de hep yürüyeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, umduklarını bulamayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Kahve falında evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bayanlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Kahve falında evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işaret eder.

Kahve falında evli eşiyle tekrar evlendiğini görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında evli birinin tekrar evlenmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli birinin eşiyle tekrar evlendiğini görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek kendisi paralayacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir