AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşıyla evlenmek

Kahve falında iş arkadaşıyla evlenmek

Kahve falında iş arkadaşıyla evlenmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda meydana gelen beklenmedik gelişmeler dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında iş arkadaşıyla evlenmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında iş arkadaşının evlendiğini görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, bereketli ve hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında iş arkadaşıyla telefonda konuşmak sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşının öldüğünü görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının işyerini görmek bolluk içine olacağına, çok başarılı işlere adım atacağına delalettir.

Kahve falında iş arkadaşından hediye almak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinden arkadaşını görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşının çocuğunu görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir