AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına gelinlik giydirmek

Kahve falında arkadaşına gelinlik giydirmek

Kahve falında arkadaşına gelinlik giydirmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, emeklerinin heba olacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşına gelinlik giydirmek gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın gelinlik giydiğini görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşımın gelinlik giydiğini görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bilgi sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşına gelinlik giydirmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, doktordan doktora koşturacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının gelinliğini giymek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını gelinlik giydiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir