AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının denizde boğulduğunu görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Ailevi ilişkilerinize gereken ilgiyi göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının denizde boğulduğunu görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını denizde boğulurken görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarının denizde boğulduğunu görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının denizde boğulduğunu görmek maddi sorunlarının artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşini denizde boğulduğunu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine işaret eder.

Kahve falında temiz denizde boğulmak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında denizde boğulan bebek görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde çocuğunun boğulduğunu görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir