AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde boğulan bebek görmek

Kahve falında denizde boğulan bebek görmek

Kahve falında denizde boğulan bebek görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, büyük bir makama geleceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında denizde boğulan bebek gördüyseniz:

  • Duygusal konular yapmanız gereken işleri yapmanızı veya keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmenizi engelleyebilir.

Kahve falında denizde boğulan bebek görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin denizde boğulduğunu görmek bir süre belini doğrultamayacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan bebeği kurtarmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında denizde bebeğin boğulduğunu görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan birini görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işarettir.

Kahve falında denizde yüzerken boğulmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine alamet eder.

Kahve falında denizde boğulmak üzere olduğunu görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir