AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını sevgili olarak görmek

Kahve falında bir arkadaşını sevgili olarak görmek

Kahve falında bir arkadaşını sevgili olarak görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşını sevgili olarak gördüyseniz:

  • Gereken değişikliklerin yapılması gerekiyor.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinin elini tutmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla çıkmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşını sevgili olarak görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşını sevgili olarak görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaş ve sevgilisini görmek patron koltuğuna yükseleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir