AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak gördüyseniz:

  • Derinleşen düşüncelerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekiyor.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının sevgilisini görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek insanlarla bir araya geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir