AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara tamam demeden önce araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında arkadaşınızı sevgiliniz olarak görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin arkadaşıyla çıkmak mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine inanılır.

Kahve falında iki arkadaşının sevgili olduğunu görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini arkadaşıyla görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşı sevgili olarak görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşınla sevgili olmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir